12.03.14 року на технологічному відділенні Полтавського кооперативного технікуму було проведене відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа» на тему: «Приготування основних видів напоїв», спеціальність «Ресторанне обслуговування». Заняття провела викладач Огуй Світлана Володимерівна. Студенти закріпили теоретичні знання з теми, відпрацювали приготування різних видів коктелів.
На лабораторному занятті викладач демонструвала приготування коктелей способом:
- «Білд»;
- «Шейк»;
- «Бленд»;
- «Міксер»;
- «Мадл»;
- «Леєр»;
-«Комбінування».
Для закріплення теоретичних знань, студентів розділили на чотири бригади, кожна бригада отримала завдання приготувати всі види коктелей. Оскільки заняття було підсумковим кожна бригада готувала напої, які характерні для різних барів:
- молочного;
- десертного;
- вітамінного;
- коктейль
– бару.
В кінці заняття студенти презентували карту напоїв для кожного бару, а також безпосередньо приготовані напої.
|