Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 02:59

Головна » 2014 » Листопад » 12 » Відкрите практичне заняття з дисципліни «Санітарія та гігієна»
14:31
Відкрите практичне заняття з дисципліни «Санітарія та гігієна»

    17.10.2014 р. було проведене відкрите практичне заняття з дисципліни «Санітарія та гігієна» по темі «Санітарно – гігієнічна оцінка якості харчових продуктів» у групі РО – 21.
    Метод проведення: практичне заняття з елементами виробничих ситуацій. Дидактична мета заняття: закріплення теоретичних знань та відпрацювання навичок проведення санітарно-гігієнічної оцінки якості харчових продуктів.
    В нашій країні значна увага приділяється в дошкільних та шкільних закладах. Харчові продукти, які надходять у ці заклади повинні бути дуже якісними.
    Для проведення санітарно-гігієнічної оцінки були використані продукти , які надходять до їдальні школи № 3.
    Студенти органолептичним методом аналізували якість м’яса, риби, яєць, вершкового масла, сиру твердого, крупи гречаної, картоплі, ковбаси вареної, крупи пшеничної.
    Відмінні знання з дисципліни показали студенти Калініченко Анастасія, Шило Ірина, Скриннікова Євгенія .
    Студенти зробили висновок, що всі продукти, які піддавалися санітарно-гігієнічній оцінці мають відповідні супровідні документи, відповідають технологічним нормам та мають високі органолептичні показники.

   

 

Переглядів: 727 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz