Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 20:33

Головна » 2011 » Жовтень » 11 » З цікавістю в майбутнє…
14:20
З цікавістю в майбутнє…
З цікавістю в майбутнє…
        Початок навчального року для студентів ІІ курсу спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» спеціалізації «Товарознавство в митній справі» розпочався з навчальної практики «Вступ до фаху». Це перша навчальна практика, основною метою якої було ознайомити студентів з майбутньою спеціальністю, донести до них зміст і завдання їхньої майбутньої діяльності, ознайомити з тими високими професійними вимогами, що постануть перед кожним з них в умовах високої конкуренції на ринку праці. Протягом навчальної практики «Вступ до фаху» студенти більше дізналися про навчальний заклад, ознайомилися з завданнями сучасних торговельних підприємств та деякими особливостями роботи в обраній галузі.
        Для того, щоб з практичної точки зору ознайомити студентів з особливостями майбутньої спеціальності та спрямувати їх до плідної і сумлінної праці в оволодінні професією, викладачами навчальної практики «Вступ до фаху», було організовано зустріч з начальником відділу збуту Полтавського автоагрегатного заводу - Носом В’ячеславом Миколайовичем.  Полтавський автоагрегатний завод, а саме відділ збуту, уже кілька років є базою виробничої практики випускників технікуму, тому студенти з цікавістю слухали як про діяльність
цього підприємства, так і про ті повсякденні завдання, що стоять перед працівниками відділу. Протягом зустрічі студенти мали змогу отримати цікаві та вичерпні відповіді на всі свої питання, а також обговорити з практиком можливі складності обраної професії.
         Зустріч з практичним працівником стала для студентів не лише пізнавальним та цікавим завершенням навчальної практики «Вступ до фаху», але і нагадуванням про те, що вони обрали відповідальну професію, оволодіння якої потребує систематичної пізнавальної та практичної діяльності. Сподіваємося, що всі вони лише переконалися в тому, що не помилися з вибором майбутньої професії!                                           
.

Переглядів: 917 | Додав: olga | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz