Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 21:51

Головна » 2012 » Березень » 30 » Засідання круглого столу на тему: «Студентське самоврядування: історія, сучасний стан та тенденції розвитку»
10:26
Засідання круглого столу на тему: «Студентське самоврядування: історія, сучасний стан та тенденції розвитку»

      29 лютого 2012 року викладачами циклової комісії фінансово-економічних дисциплін було проведено  засідання круглого столу на тему: «Студентське самоврядування: історія, сучасний стан та тенденції розвитку». Для обговорення цього цікавого питання ми запросили гостей з різних навчальних закладів як І-ІІ, так і ІІІ-IV рівня акредитації. На засіданні круглого столу було заслухано доповіді таких учасників як: Мокляк Володимир Миколайович – асистент кафедри виробничо–інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка; Подгорний Олександр – голова студентської ради Полтавського кооперативного технікуму; Шах Любов – голова студентської ради фінансового відділення Аграрного коледжу управління і права Полтавської Державної Аграрної Академії; Скрипник Катерина – представник студентської ради Полтавського  політехнічного коледжу; Яременко Катерина – голова студентської  ради Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.
    Після виступу кожного з них відбувалося обговорення тих питань, які цікавили слухачів та учасників круглого столу.
    Метою 
нашого заходу було розкрити основні засади розвитку студентського самоврядування; лбмінятися досвідами організації та роботи студентського самоврядування з іншими навчальними закладами; а також довести всім присутнім студентам, що участь в органах студентського самоврядування дає молодій людині можливість розкрити свій потенціал, реалізувати свої здібності, навчає приймати рішення і аналізувати результати, сприяє соціальному, етичному і творчому зростанню особи. Таким чином, на засіданні круглого столу ми дійшли висновку, що беручи участь в роботі органів студентського самоврядування, молода людина отримує нові знання і можливості проявити ініціативу і лідерські якості.
    Студентське самоврядування – запорука успішного розвитку особистості, і є ядром студентства.


   















Переглядів: 929 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz