Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:31

Головна » 2012 » Травень » 8 » ЗІ СВЯТОМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ
15:25
ЗІ СВЯТОМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ
    Пам’ять... Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії перемоги над фашизмом. А ми, молоде покоління, про їхні бойові подвиги, їхнє воєнне життя можемо сьогодні дізнатися тільки з їхніх розповідей, кінофільмів, творів художньої літератури.
    До Дня Перемоги було проведено у технікумі свято, яке не тільки розповіддю вчить студентів, але й надихає  їх на здійснення подвигів у сьогоденні. Гарне навчання, чесна праця – це те ж саме «поле битви» де кожна молода людина може проявити себе як особистість,  досягти своїх вершин, здійснити свій громадянський «подвиг».
    Виступ директора технікуму Іноземцева В.А. пролунав як заклик до молодого покоління, додав студентам впевненості у знанні історичних фактів. Деталі сторінок історії молодь почула від ветерана Великої Вітчизняної війни майора Палькова В.Ф.
    Приємно відзначити, що з великим задоволенням дарували своє мистецтво учасники концерту товаришам, які так уважно слухали і хвилювались разом із виконавцями. Цікаво підібраний репертуар молодих виконавців: Марчук В., Назарова О., Дроботенко К., Коньовшій Н., Гриньової В. Своїми виступами порадували аудиторію і лауреати Всеукраїнського конкурсу «Студентські перлини тобі, Україно!» Давиденко Л. , Стеценко І., Несторенко С. та випускник технікуму Георгієв А. Студентка групи ВХП – 12 Іващенко О. написала вірш до світа, який допомогли театралізувати і поставити її однокурсники. Жартівливий танок у виконанні ансамблю «Зорепад» додав настрою глядачам.  Не залишали байдужими аудиторію ведучі концерту Коваленко А. та Іогансон С.  Минають роки, відлітають у вічність. Минуло 67 роки, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».












Переглядів: 791 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz