Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 11:17

Головна » 2019 » Жовтень » 20

Вітаємо з Міжнародним днем кухаря і кулінара!

Ця професія – одна із найсмачніших та близьких до мистецтва! Ви даруєте людям гарний настрій і надаєте сил на увесь день, оформляєте свята, дивуєте оригінальністю страв і смаковими новинками, створюєте кулінарні шедеври. Величезне спасибі за Вашу працю і дар приготування страв!

Переглядів: 305 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

    Інклюзивна професійна самоосвіта в дії!
17 жовтня 2019 р. у Полтавському кооперативному коледжі відбувся перший семінар-тренінг із циклу «Підприємництво у сфері харчових технологій для підприємців з особливими потребами, дітей учасників АТО, ВПО, учнів з особливими потребами» під егідою Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації.

   Метою семінарів-тренінгів є набуття навичок підприємництва у сфері харчових технологій фізичними особами підприємцями з особливими потребами, дітьми учасників АТО, ВПО, школярами з особливими потребами з метою підвищення соціальної адаптації та основ започаткування та ведення власної справи, забезпечення самозайнятості населення.

   Почесна гостя – директорка Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА Inna Ishchenko у своєму привітальному слові підкреслила нагальність набуття базових професійних навичок для відкриття та ведення власної справи, зокрема, у ресторанному бізнесі.
Учасниками першого тренінгу-семінару стали учні з особливими потребами Полтавської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради. Підтримати вихованців долучилbся заступниця директора школи Яковенко О. М., класний керівник. Допомогу в опануванні професійної інформації надавала сурдоперекладач школи.

Дякуємо Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА та особисто Inna Ishchenko за підтримку ініціативи ПКК у сфері професійної освіти учнів з особливими потребами!

... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

   Зустріч на міжнародному рівні! Саме така подія відбулася сьогодні у Полтавському кооперативному коледжі.
16 жовтня 2019 р. ПКК гостинно приймав представників Вища школа управління охороною праці в місті Катовіц)е - ВШУОП (Польща).

   Під час перемовин обговорено шляхи розвитку міжнародного співробітництва закладів освіти. Висловлено впевненість у започаткуванні плідної спільної діяльності та реалізації освітніх проектів.

... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

   Ексклюзивно! Тільки один раз! Лише для студентів ПКК! Приватбанк привідкрив завісу таємниці механізму банківських операцій!

16 жовтня 2019 р. студенти спеціальностей «Облік і оподаткування», «Фінанси,банківська справа та страхування» Полтавського кооперативного коледжу відвідали головний офіс Приватбанку у Полтаві та стали учасниками професійного квесту. Інтелект, самоосвіта та працьовитість – така формула успіху професіоналів у банківській сфері.

... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

   З чого починається справжній юрист? З усвідомлення важливості цієї професії, її значення для суспільства, держави та людини. Тому традицією Полтавського кооперативного коледжу протягом багатьох років є Свято посвяти в юристи студентів першого курсу.

   Не став винятком і цей навчальний рік. 10 жовтня 2019 р. в урочистій атмосфері у присутності всіх студентів-правників та викладачів циклової комісії правничих дисциплін першачки склали Присягу майбутнього юриста, а у відповідь почули настанову від студентів четвертого курсу, які в цьому році закінчують навчання. Привітати майбутніх юристів прийшла випускниця коледжу, нині завідувач юридичним сектором Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області Наталія Миколаївна Мухан.

   Наприкінці свята кожен студент-першокурсник отримав персональне побажання у повітряній кульки!

... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

   У гостях як вдома! 11 жовтня 2019 р. ПУЕТ запросив студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Полтавського кооперативного коледжу на родинне святкування Дня університету.

   Студенти відвідали виставку-презентацію досягнень освітньої діяльності університету, фуд-зону. Безпосередня участь в експрес-дослідженнях якості товарів дозволили відчути себе справжніми експертами.

   На фаховій зустрічі зі студентами коледжу таємницями експертної діяльності ділилися справжні професіонали, випускники ПУЕТ, співробітники Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Наталія Лисенко, Инна Шурдук, Людмила Берлінова. Дякуємо за гостинність!

... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

З НАМИ ВЕСЕЛО!!! ЗАПАЛЮЙ З НАМИ!

  Міжрегіональний Форум «Від серця України до серця дитини» з 8 по 10 жовтня 2019 року збірав молодь, яка в захваті від спорту, полюбляє зелений туризм, вміє товаришувати та співати душею. Активною учасницею Форуму стала студентка Полтавського кооперативного коледжу Трауцька Дар'я.

  Це були три дні обміну досвідом, виховання лідерських якостей, патріотизму, гуманності, любові до рідного краю, мистецтва спілкування та командної роботи працьовитих, доброзичливих та креативних студентів Полтавщини!

... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

   Настільний теніс – захоплююча, розвиваюча, нескінченно різноманітна спортивна гра.

   До Дня захисника України та Дня Українського козацтва студенти Полтавського кооперативного коледжу провели дві товариські зустрічі з настільного тенісу із командою Полтавського коледжу харчових технологій.

   Переконалися, що настільний теніс – гра для мозку! Протягом усієї гри тенісист думає, аналізує, прогнозує і реалізує свої тактичні ходи. Ця гра вдосконалює швидкість рухів і реакцій, сприяє розвитку оперативного мислення та уваги.

... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

   Природа восени засинає, а розум студентів прокидається для навчання та участі в інтелектуальних іграх!

   Команда «Феміда» Полтавського кооперативного коледжу у складі Олександра Шурая (капітан), Анастасії Зайцевої, Карини Пашко, Ярослава Бондаренка, Вікторії Колесніченко, Анжеліки Жужоми (тренер команди – викладач циклової комісії правничих дисциплін Сокіл А. А.) 10 жовтня 2019 року вкотре брала участь у осінньому турнірі інтелектуальної ігри «Брейн-ринг» серед команд закладів вищої освіти міста Полтави, що відбувся у Resto club PODIUM.

   Наші знавці другий раз поспіль змагалися з досвідченим і титулованим супротивником – командою Української медичної стоматологічної академії. У запеклій боротьбі «Феміда» поступилася майбутнім лікарям, проте на крок наблизилася перемоги. За результатами турніру команда отримала Диплом учасника та солодкий подарунок.

... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

14 жовтня – значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю серця мільйонів українців, - День захисника України та День Українського козацтва.

Козаки здавна захищали незалежність України, а сьогодні українські герої виконують свій обов’язок на Сході нашої країни.

Напередодні студенти Полтавського кооперативного коледжу долучилися до святкування. Біля пам’ятника загиблим українським козакам не лише поклали квіти на знак пам’яті та пошани, а й почули цікаві факти про героїчне минуле українців та сучасних Героїв України.

... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

   Ігри інтелекту – завжди очікувана подія для студентської молоді!
8 жовтня 2019 року студенти-правники Полтавського кооперативного коледжу стали учасниками брейн-рингу «Що? Де? Коли?», традиційно організованого кафедрою правознавства ПУЕТ з нагоди Дня юриста.

   Команду знавців від коледжу «Феміда» очолив Олександр Шурай (група ПР-41). Професійну кмітливість демонстрували Світлана Білера, Ярослав Бондаренко, Віталій Герасименко, Анастасія Зайцева, Каріна Пашко. Учасники пройшли випробовування питаннями на логіку, тестовими завданнями на загальноосвітні теми, завданнями з юриспруденції.

... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: olga | Дата: 20.10.2019 | Коментарі (0)

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz