Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 09:45

Головна » 2015 » Грудень » 7 » Hауково-практична конференція студентів технологічного відділення
15:14
Hауково-практична конференція студентів технологічного відділення

      20 листопада відбулася науково-практична конференція студентів технологічного відділення на тему «Інноваційні напрямки роботи закладів ресторанного господарства».

         Ключовим напрямом досягнення економічного зростання і підвищення якості роботи закладів ресторанного господарства є розвиток інноваційних технологій в сфері ресторанного бізнесу.

        Прозвучали доповіді на теми:  

  • «Інноваційні технології у ресторанному сервісі», Кирій Т. гр. ВХП – 32.
  • «Інноваційні технології в оздобленні кондитерських виробів», Чепурко Є. гр. ВХП – 32.
  • «Дивовижні ресторани світу», Лисенко М. гр. ВХП – 31.
  • «Молекулярна кулінарія – високі технології на кухні», Бабій В. гр. ВХП – 31.
  • «Неординарні ідеї в ресторанному бізнесі, світова практика», Галушка А. гр. ВХП – 22.

Практичне навчання – є невід’ємною складовою навчального процесу. Про бази практики та результати технологічної практики доповіли студенти Кікнадзе О. гр. КК – 21 та Герасимчук Р. гр. РО – 31.

         Студенти задавали питання, обмінювалися враженнями про роботу в різних закладах ресторанного господарства м. Полтава та смт. Кирилівка.

 

Переглядів: 529 | Додав: olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz