Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:33

Головна » 2013 » Грудень » 15 » Інформаційне програмне забезпечення у роботі молодших спеціалістів
19:36
Інформаційне програмне забезпечення у роботі молодших спеціалістів

        В умовах розвинутої ринкової економіки неможливо обійтись без послуг сучасних інформаційних ресурсів. Основними факторами, які впливають на впровадження новітніх інформаційних технологій є потреби організацій і користувачів, а також наявність відповідних засобів для їх формування і висококваліфікованих спеціалістів. Отже, на сучасному етапі об’єктами професійної діяльності молодшого спеціаліста є інформаційні процеси, технології, системи та експлуатація інформаційних технологій в різних областях.

Студенти нашого технікуму, як майбутні спеціалісти, розуміють ті позитивні тенденції, які несуть новітні інформаційні технології. Серед них загальне підвищення комп'ютерної грамотності; поширення використання сучасних засобів комп'ютерної техніки в своїй діяльності; впровадження безпаперових технологій оброблення інформації; використання комп'ютерної мережі обміну інформацією. Саме тому, вони прийняти активну участь у науково-теоретичній конференції «Інноваційний ринок. Інформаційна продукція у роботі молодших спеціалістів», яка проводилась в технікумі 3 грудня цикловою комiciєю iнформатики та комп'ютерної технiки. В рамках конференції, крім ознайомлення з інформаційним ринком та новітніми інформаційними технологіями, майбутні спеціалісти різних спеціальностей: юристи,  фінансисти, бухгалтера, товарознавці, в роботі яких в умовах розвинутої ринкової економіки неможливо обійтись без послуг сучасних інформаційних ресурсів, вирішили розмежувати використання інформаційних систем спеціалістами різних професій, напрямів господарської діяльності.

Адже, комп'ютерні технології з кожним днем все глибше проникають і в життя споживчої кооперації. Тепер в  кооперативних організаціях  і підприємствах важко уявити бухгалтерський облік без допомоги комп'ютерної програми, чи то облік з реалізації проданих товарів, формування асортиментної, цінової політики у коопмаркетах і т.д. Якщо переглянути історію, то система споживчої кооперації завжди була  передовою в царині застосування засобів обчислювальної техніки. Достатньо згадати проекти на табуляційній техніці 60, 70 роки минулого століття, проекти на базі ЕОМ -80-90 роки минулого століття. У системі і зараз розробляються та впроваджуються свої, кооперативні проекти, про які студенти дізнались ознайомившись з УКС-Проектами підприємства Укоопспілки, а також познайомившись з продукцією, яка представлена на офіційному сайті Інституту інформатизації і комп’ютеризації споживчої кооперації України «Укоопінком» за адресою http://www.ukspro.com.ua

Про задачі, які вирішують інформаційні системи в юридичній діяльності розповіли майбутні юристи, студенти третього курсу, а майбутні бухгалтери розкрили секрети використання інформаційно-правової системи Ліга:Закон у діяльності спеціалістів економічного напряму. Студенти спеціальності Товарознавство та комерційна діяльність розповіли про ту технологічну систему сучасності, яка дає змогу користувачу отримувати доступ до необмеженої кількості різної інформації, дає можливість дізнатися про щось, а також заявити про себе, про ринок Інтернет послуг. Такі уміння є одним з найважливіших критеріїв якості знань випускника технікуму.





Переглядів: 606 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz