Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 19:20

Головна » 2014 » Жовтень » 21 » У здоровому тілі – здоровий дух
13:55
У здоровому тілі – здоровий дух

    Всі ми знаємо, що рух - це життя. З моменту, як народилася дитина, мама займається з нею зарядкою та гімнастикою. Подорослішав, дитина сама обирає,  займатися їй спортом чи ні. Добре, якщо батьки та дитина знайдуть спільну мову в цьому питанні. Можливо, саме ця дитина досягне великих успіхів у спорті і прославить країну на весь світ. Але, якщо людина не займається професійно спортом, все - таки  кожен день вона виконує якийсь певні рухові дії: іде пішки до технікуму, до роботи, підбігає до автобуса або бігає за друзями на перерві.
    Але все це невеличке навантаження. Тому дуже корисно дітям і дорослим  виконувати ранкову зарядку, бігати вранці доріжками парку чи стадіону, виконувати вправи на розвиток таких якостей як сила, гнучкість, спритність.
    Недарма кажуть: «В здоровому тілі –здоровий дух!»  Бо якщо в нас нічого не болить, то нам і світ в радість, і ніщо не зможе нас зупинити в досягненні своєї мрії,  мети.
    Саме під таким гаслом у технікумі проходив тиждень спорту під час якого проходили змагання з різних видів спорту, метою який є практична фізична і психологічна підготовка, формування й удосконалення життєво необхідних знань, умінь та навичок, високої патріотичної свідомості серед студентської молоді Полтавського кооперативного технікуму.
    Одним із найважливішим елементів військово - патріотичного виховання  є стройова підготовка. Вміння стройових вправ важко переоцінити з будь – якої точки зору, особливо велике їх значення  для успішного проведення занять фізичного виховання, масових спортивних заходів.
    Разом з тим навички стройової підготовки успішно вдосконалюються під час занять  з предмету « Захист Вітчизни». Студентам приносить радість те, що в них виходить виконання тієї чи іншої команди з першого разу, а їх стройова підготовленість, дисциплінованість позитивно впливають на стан фізичної підготовленості, є запорукою в досягненні високих  результатів.
  
Розпочався  тиждень циклової комісії фізичного виховання традиційно Кубком ім. директора технікуму В.А.Іноземцева з силового багатоборства, в якому прийняло участь біля 50 студентів. Спортивне дійство розпочалося проходженням урочистим маршем учасників змагань. На чолі колони студентів майоріли державний стяг та стяг національного навчально – патріотичного центру Полтавського кооперативного технікуму. Про  готовність  учасників змагань  директору доповів  Дудецький В.М. Зі словами – привітаннями виступив директор В.А.Інлземцев.  Студенти були розділені на 2 підгрупи :  перша 15 – 16 років, друга 17 і старші. Змагання проходили з таких видів: підтягування на перекладині, згинання розгинання тулуба за 1 хв., присідання зі штангою. Переможцями стали студенти Ніколаєнкко ВХП – 41 та Кудінов А. ВХП – 11, а призерами Кондратенко Ф – 23,Затевахін В. ПР – 11, Дрок Є – ВХП – 21, Буняк О. - ПР – 21.
    У окремих видах кращі результати показали: Піднімання тулуба за 1 хв. – Федоренко К.,підтягування на перекладині – Дрок Є, присідання зі штангою – Кузьменко А.
    У конкурсі « Розбирання збирання автомату» кращими були:Кіндзерський Андрій, Терещенко Віталій, Кузьменко Андрій.
    У змаганнях з настільного тенісу переможцями та призерами стали студенти:
    І місце – Самусенко Михайло
    ІІ – Григоренко Владислав
    ІІІ м. – Кійко Яна
    У змаганнях зі стріт – болу місця розподілились так :
    І м. – ВХП – 31
    ІІ м. – КК – 11
    ІІІ м. -   Ф – 21
    Кращими у конкурсі штрафних кидків були  - Негруб Світлана та Мирінець Михайло.
    Переможцями з гирьового спорту стали:
    І м. – Качаненко Євген – ТМ - 31
    ІІ м. – Дробаха Сергій – ТМ - 23
    ІІІ м. – Червоненко Роман – ТМ – 31.
    Найбільша кількість студентів прийняла участь у « Дні здоров’я» .
    Переможцями стали:

    І м. – ВХП – 31, ТМ – 11, КК – 11
    ІІ м. – ПР – 31, Ф – 11,Ф – 23, ТМ – 21
    ІІІ м. – ПР – 21, КК – 12,ВХП – 21,ТМ – 12, ОД – 21.
    Всі призери та переможці були нагороджені солодкими призами
    Також під час тижня наша збірна команда приймала участь у легкоатлетичній естафеті на призи газети « Полтавський вісник» і посіла ІІ місце.
    Ми вітаємо спортсменів з високим досягненням
    Отже, можна сказати, що фізкультура і спорт - це велика, потужна сила, яка зближує людей, дарує радість спілкування, здоров’я. Тож займайтеся фізкультурою і спортом, щоб здоров’я вистачило вам на 100 років вперед.

Т.В.Кошмай,

В.М.Дудецький

Переглядів: 688 | Додав: olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz