Меню сайту
   
   
   
    

Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук




Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 13:19

Головна » Архів матеріалів

        26 листопада 2015 року  викладачем Северенчук Т.М. була проведена відкрита виховна година на тему «Портрет сучасного юриста» зі студентами груп ПР-21 і ПР-22. На цьому заході студенти дослідили історичні аспекти розвитку юридичної професії, ознайомилися з історією життя видатних юристів минулого, які народилися на Полтавщині.

       Із сучасними вимогами до юристів-професіоналів присутніх ознайомили начальник Полтавського міського управління юстиції Лутченко О.М. та провідний спеціаліст Центрального відділу ДРАЦС  Полтавського МУЮ Гордова ... Читати далі »

Переглядів: 902 | Додав: olga | Дата: 08.12.2015

           В листопаді 2015 року у м. Києві в конференц-залі відбулось урочисте зібрання  заходу «Флагмани освіти і науки України» Міжнародного форуму «Науковці та освітяни України в ім’я утвердження миру, стабільності та розвитку суспільства».

        На зібранні обговорено питання  про сучасний стан науки і освіти на тернах нашої Батьківщини, демонструючи розвиток, широку інтеграцію, орієнтацію на людину та ї ... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: olga | Дата: 07.12.2015

      20 листопада відбулася науково-практична конференція студентів технологічного відділення на тему «Інноваційні напрямки роботи закладів ресторанного господарства».

         Ключовим напрямом досягнення економічного зростання і підвищення якості роботи закладів ресторанного господарства є розвиток інноваційних технологій в сфері ресторанного бізнесу.

        Прозвучали доповіді на теми:  

Переглядів: 531 | Додав: olga | Дата: 07.12.2015

  25 листопада 2015 року викладачем Коноплюк Л.М. в групі РО-31 було проведене відкрите практичне заняття на тему: «Відпрацювання техніки сервування столу для бенкету-фуршету, бенкету-чаю та обслуговування гостей відповідно до завдання». Метод проведення: практичне заняття з елементами конкурсу.

       Команди під керівництвом метрдотелів Шило Ірини та Каленіченко Анастасії продемонстрували свої знання, вміння та навички при виконанні завдань: сервування столу для бенкет-фуршету та бенкет-чаю різними способи. Демонстрували свої навички в процесі обслуговування бенкет-чаю, при цьому частували викладачів та студентів смачними десертами, кондитерськими виробами та гарячими напоями.

... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: olga | Дата: 07.12.2015

      26 листопада в актовій залі технікуму панував справжній вир емоцій, адже на сцені проходив конкурс іноземної пісні  «Нова хвиля». Всі учасники підготували яскраві виступи і представили пісні на всі смаки та вподобання. Слід відзначити, що пісні виконувалися не лише на традиційній англійській мові, а глядачі мали змогу послухати виконання на сербській та молдовській мовах. Перед журі конкурсу постало нелегке завдання визначити переможців, адже всі учасники вражали своєю артистичністю, оригінальністю та вокальними можливостями.

        Приємно те, що і наші випускники не забувають  нас. Так, торішній випускник,  Вадим Піхуля, завітав в стіни рідного технікуму, щоб подарува ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: olga | Дата: 04.12.2015

В рамках проведення декади циклової комісії, викладачі соціально-економічних та гуманітарних дисциплін організували «Ярмарок афоризмів та цитат». Це було яскраве видовище, де студенти та викладачі технікуму мали змогу показати свою обізнаність у відомих висловлюваннях  видатних письменників та філософів. За свої відповіді, всі учасники ярмарку отримували солодкі гостинці. Цей захід допоміг студентам поглибити  інтерес до літератури, надав всім бажаючим можливість  поринути у світ прекрасного, поділитися своїми знаннями та дізнатися для себе щось нове.

... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: olga | Дата: 03.12.2015

19.11.15 відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий за професією кондитер» між студентами 4 курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції». Організаторами заходу є студентське самоврядування технологічного відділення та їх координатор Бровко Е.М.

На сцені актового залу учасники проявили свої теоретичні знання та практичні вміння у конкурсах:

Переглядів: 664 | Додав: olga | Дата: 30.11.2015

      18 листопада 2015 року в стінах Полтавського кооперативного технікуму зібралися представники активів студентського та учнівського самоврядування деяких навчальних закладів нашого міста. Вони прийшли, щоб узяти участь у Міжвузівській студентській науково-теоретичній конференції на тему «Студентське самоврядування міста Полтави: досвід пошуку ефективних моделей». Захід був приурочений до Міжнародного дня студента і мав на меті обмін досвідом щодо формування та організації роботи органів самоврядування студентів у навчальних закладах Полтави, підвищення у студентської молоді соціальної активності та відповідальності, виховання у студентів лідерських якостей, високого рівня громадянської свідомості, активної жит ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: olga | Дата: 26.11.2015

      4 листопада за ініціативою студентського самоврядування Полтавського кооперативного технікуму відбулося змагання з армреслінгу -  виду спорту, який виховує справді сильних хлопців та дівчат.

         На цьому заході був присутній директор технікуму Іноземцев В.А., який є прихильником здорового способу життя Він із задоволенням підтримував наших учасників та нагородив переможців. Захід зібрав багато студентів нашого технікуму, які підтримували учасників та самі залюбки брали участь у змаганнях. Захід відбувся завдяки великій підтримці наших викладачів фізкультури Кошмай Т ... Читати далі »

Переглядів: 611 | Додав: olga | Дата: 26.11.2015

         28 жовтня 2015 року Студентською радою Полтавського кооперативного технікуму було організовано і проведено круглий стіл на тему «Самовдосконалення особистості – запорука щасливого майбутнього!!!».

         До організації круглого столу було залучено студентів як перших курсів так і третіх-четвертих різних відділень.

         На круглому столі було розглянуті такі питання:

  1. Людяність та милосердя як вища форма духовності (Тітаренко Вікторія, студентк ... Читати далі »
Переглядів: 693 | Додав: olga | Дата: 26.11.2015

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 80 81 »
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz